Tenson

TENSON herreovertøj til den aktive og moderigtige mand

TENSON er det store kendte svenske outdoor mærke fra 1951, der producerer kvalitets overtøj til mænd i alle aldre og de er kendt for deres passion for herreovertøj, der kan klare selv det mest ekstreme forhold. TENSON producerer kvalitets outdoor herretøj i verdensklasse og udvikler nye teknologier til deres produkter for at holde dig beskyttet mod vind og vejr.
Her hos Augustfashion.dk har vi samlet et bredt udvalg af TENSON avancerede og tekniske udendørs herrejakker. Sortimentet spænder bredt i både styles, modeller, farver og designs.
Herrejakkerne har høj modstandsdygtighed over for vand og vind i kombination med et meget åndbart materiale, og vælger du en af disse outdoor jakker – skal den nok gøre det behageligt på dit eventyr.

TENSON livsstilsjakker er produceret i komfortable stretchstoffer med højteknologiske egenskaber der
Så er du på udkig efter en vandtæt og vindtæt herre regnjakke er TENSON et godt valg. TENSON herrejakker er designet til både at være funktionel, stilfuld og holde dig behagelig tør uanset vejret.
Gå selv på opdagelse i augustfashion.dk eller besøg vores Mr August herretøjs butik, Stjernegade 13 i Helsingør, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Har du nogle spørgsmål eller en vare du ikke kan finde her i shop, er du mere end velkommen til at kontakte os på 49 21 04 89, da vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde de rigtige varer.