Selected

Selected, nordisk design siden 1997

Selected kreerer moderne tøj til mænd. Siden 1997 har deres designfilosofi været baseret på den nordiske livsstil i Danmark. En historie om håndværk, der hylder kvaliteten og enkelheden i skandinavisk design med hver beklædningsgenstand. Dette får Selected kollektioner til at føles tidløse med en underliggende følelse af modernitet. Tøj, som du kan stole på sæson efter sæson, mens du bygger en lang varig holdbar garderobe. En garderobe, der passer problemfrit med dig gennem hverdagen og de mest mindeværdige øjeblikke. Selected er førende for moderne herretøj. Alsidigt hverdagstøj med lang levetid. Signatur skræddersyet designet med passion og præcision. En omhyggelig balance mellem tidløst og trendy designet til den moderne mand at klæde sig med selvtillid og omtanke. Til hverdage, weekender og alt derimellem.

Klassiske elementer og moderne trends

Selected er en moderne og urban herretøjslinje, der inkorporerer tidløs elegance og skarpt design. De stræber efter at skabe et stilfuldt udtryk, der kombinerer klassiske elementer med moderne trends, hvilket appellerer til den moderne og modebevidste mand. Selected fokuserer på at skabe tøj, der udstråler elegance og har en tidløs appel. Dette gør deres kollektioner velegnede til forskellige lejligheder og stilarter. Selected lægger vægt på kvaliteten af materialer og håndværket bag hvert stykke tøj. Dette sikrer holdbarhed og komfort i deres produkter. Mens de bevarer klassiske elementer, integrerer Selected også moderne innovationer og trends i deres designs for at forblive relevante og opdaterede.

Køb Selected hos August Fashion

Hos August Fashion har vi et stort udvalg fra danske Selected, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte tøj til dig, uanset om du leder efter jeans, skjorter, t-shirt eller strik har vi et stort udvalg fra Selected. Kig dig omkring på vores webshop eller kom forbi butikken og få råd og vejledning.