Selected

Selected herretøj til alle typer mænd i godt design og med god kvalitet

Selected er et dansk herretøj brand, der hører til under Bestsellerkoncernen. Sortimentet fra Selected herretøj er stort, og er du på jagt efter et par nye herre jeans, t-shirt eller skjorte, så kan du helt sikkert finde det i Selected herretøj. Selected producerer tøj til den moderne mand, hvad enten du er til et formelt look eller et casual look.

Med Selected herretøj har du mulighed for at lege med din stil. Selected herretøj formår at kombinere det cool med det rå samtidig med det klassiske og med kreative detaljer. Er du til mønstrede eller klassiske herre skjorter, overtøj med et tvist, smarte jeans eller chinos, regular fit eller slim fit, ja så kan du finde det i Selected kollektionen.

Alle Selected herretøj kollektionerne er inspireret af tidens trends hvilket gør, at du altid er sikret et moderne look i god kvalitet. Med en Selected skjorte, herre jeans og jakke går du ikke galt i byen.
Her i augustfashion.dk har vi samlet et bredt udvalg af Selected herretøj til dig, hvad enten du er til det sporty, formelle eller det afslappede klassiske look. Du kan finde et bredt sortiment i både styles, farver og designs i god kvalitet.
Håber du finder det du søger, og hvis du har spørgsmål, så står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig. Du kan også besøge vores butik Mr. August i Helsingør, hvis du er blevet inspireret.

Kig rundt her i Augustfashion.dk eller besøg vores herretøjsbutik Mr August, Stjernegade 13 i Helsingør. Som I vores butik ønsker vi at give dig den bedste service, har du nogen spørgsmål, så ring til os på 49 21 04 89 og vores dygtige personale er klar til at hjælpe.