Matinique

50%
Original price was: 1.500,00 kr..Current price is: 750,00 kr..
50%
Original price was: 800,00 kr..Current price is: 400,00 kr..
50%
Original price was: 2.000,00 kr..Current price is: 1.000,00 kr..
50%
Original price was: 2.500,00 kr..Current price is: 1.250,00 kr..
50%
Original price was: 2.300,00 kr..Current price is: 1.150,00 kr..
50%
Original price was: 1.200,00 kr..Current price is: 600,00 kr..
50%
Original price was: 1.000,00 kr..Current price is: 500,00 kr..

Matinique, dansk design siden 1973

Matinique er en dansk fortælling om moderne stil, tidløs elegance og skandinavisk minimalisme. Deres brand er skabt til den moderne mand, der værdsætter kvalitet, individualitet og en beklædningsstil, der strækker sig fra business til casual. Matinique blev grundlagt i 1973 i København, af Niels Martinsen, hans vision var at skabe komfortabelt og moderne tøj i god kvalitet til mænd. I dag er Matinique et stærkt brand med en markant tilstedeværelse på den internationale herremodescene.

Symfoni af præcision og komfort

Hver kollektion fra Matinique er en symfoni af præcision og komfort. Deres designs kombinerer enkle linjer med sofistikerede detaljer og en omhyggeligt udvalgt farvepalet. Matinique tror på at skabe beklædning, der ikke kun følger tidens trends, men også definerer dem med en unik nordisk touch. Matinique klæder den moderne mand på til et stilsikkert liv i byen. Deres kollektioner er tidløse, hvor det formelle og afslappede look kombineres med høj kvalitet og overkommelige priser. Det sikrer Matinique-manden en moderne stil, med mulighed for at udtrykke sin individualitet. Med 50 års erfaring er Matinique den urbane mands foretrukne brand. Deres design er maskulint, moderne, skarpt og funktionelt med særlig fokus på materialer, det perfekte snit, samt klassisk håndværk.

Skandinavisk designtradition og bæredygtighed

Matinique er stolt af sin danske arv og reflekterer skandinavisk designtradition i hver beklædningsgenstand. Matinique stræber efter at tilbyde mænd beklædning, der er så alsidig som deres livsstil, og som bringer en følelse af selvtillid og raffinement ind i enhver situation. Matinique er forpligtet til bæredygtighed og social ansvarlighed. Derfor integrerer Matinique miljøvenlige produktionsmetoder og materialer i deres kollektioner, for at sikre at deres tøj ikke blot ser godt ud, men også er godt for planeten.

Køb Matinique hos August Fashion

Hos August Fashion har vi et stort udvalg fra Matinique, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte tøj til dig, uanset om du leder efter jeans, jakkesæt, t-shirt eller strik har vi et stort udvalg fra Matinique. Kig dig omkring på vores webshop eller kom forbi butikken og få råd og vejledning.