Matinique

Matinique herremode med unik klassisk stil i god kvalitet

Det danske herretøjsmærke Matinique er et velkendt dansk og internationalt brand. Tøjet, kvaliteten og stilen er helt unik, og henvender sig til en bred vifte af mænd – uden alder.

Ønsker du at fremhæve dine bedste sider, er herretøj fra Matinique et godt valg. Herretøjet lader din personlighed skinne igennem med et elegant snit og enkle linjer. Vælger du de moderigtige Matinique herrebukser, og sætter dem sammen med Matinique herre blazer får du et klassisk og stilrent look.

Herretøj fra Matinique har ingen alder og passer til alle typer af mænd, hvad enten du er sporty, klassisk eller mere formel. Matinique herretøj bestående af herrebukser, chinos, skjorter, jakkesæt blazere, overtøj, og t-shirt, ja alt til den stilsikre mand, som sætter pris på herretøj af høj kvalitet, og ofte med et lille twist.

Køb en flot Matinique skjorte eller et par smarte chinos, og du er klædt flot og moderigtig på i din fritid. Matinique herretøj findes i flere farver, størrelser og modeller til enhver lejlighed.

Matinique Helsingør?
Vi har et stort udvalg her i Mr. August shoppen, men kan du ikke finde den model eller størrelse du leder efter, er du meget velkomment til at kontakte os. Du kan også komme forbi i vores Mr. August herretøjs butik i Helsingør, så skal vi nok finde en løsning der passer dig.