Stenströms, siden 1899

I 1899 grundlagde August Stenstöms sin første skjortefabrik i Helsingborg, og siden da har virksomheden opnået global anerkendelse. Med mere end 100 års erfaring og en dedikation til håndværk og kvalitet produceres Stenströms skjorter ved hjælp af 60 produktionsstadier, hvoraf kraven alene gennemgår 25 trin. En lang del af denne proces fortages stadig manuelt med håndkraft, dette håndværk sikrer, at hver skjorte er af fineste kvalitet.

Uovertruffen kvalitet

Enhver stilbevidst mand ejer en skjorte, men kun den, der værdsætter ægte kvalitet, har en Stenströms skjorte. Med over 100 års erfaring kan den svenske virksomhed måle sig med verdens bedste skjorteproducenter og bærer stolt titlen som Svensk Kongelig Hofleverandør. Frontfigurer som forfattere, kunstnere og statsmænd har båret disse skjorter i mere end et århundrede, hvilket cementerer deres uovertrufne kvalitet og design.

Køb Stenströms hos August Fashion

Vores butik og hjemmeside tilbyder et flot udvalg af Stenströms skjorter, der passer til den moderne mand i alle aldre. Fra klassiske modeller til dem med unikke detaljer, kan en enkelt skjorte skabe forskellige stilarter, fra formelt til afslappet.