Stenstrøms- herreskjorte med det fineste kongelige kvalitetsstempel

Stenstrøms herreskjorter er blandt Mr August absolutte mest populære skjorter til mænd. Med over 100 år i skjortebranchen er den svenske internationale virksomhed i den grad blandt de bedste skjorteproducenter i verden. At være Svensk Kongelig Hofleverandør er i sig selv et kvalitetsstempel, det er høj klasse, der er svær at efterligne. Men også helt almindelige mænd har gennem årene selv erfaret at Stenstrøms skjorter bare er ægte luksus i fineste moderne design og højeste håndværkskvalitet – der kan passe til enhver lejlighed.
Størstedelen af Stenströms skjorter udføres af manuelt arbejde ved håndkraft, og gennemgår 60 forskellige produktionsstep, hvoraf flippen eller kraven fremstilles alene gennem 25 forskellige ’steps’. Det er svært at forstå, at fremstillingen ikke er erstattet af maskiner, men Stenstrøms ambition er, at hver detalje på skjorten skal udstråle stil, kvalitet og komfort, hvilket gør Stenströms skjorter helt unikke.
Her i augustfashion.dk har vi samlet et alsidigt udvalg i forskellige farver og på tværs af styels, der matcher godt til den kvalitetsbevidste moderne mand i alle aldre.

Nogle af modellerne er klassiske og enkle, mens andre skiller sig ud i forskellige farve, design eller små detaljer. Skjorterne er ideelle til et HUGO BOSS jakkesæt på job eller til fest. Går du efter et lidt mere afslappet look passer Stenstrøms skjorten flot til et par Alberto jeans eller Meyer bukser.
Med en Stenstrøms herreskjorte kan du således skabe mange forskellige looks alt efter, hvad du kombinerer med. Du kan ligeledes med forskellige slips og butterflys ændre dit udtryk og veksle mellem klassisk, elegant, smart, trendy eller casual.
Gå selv på opdagelse i augustfashion.dk eller besøg vores Mr August herretøjs butik, Stjernegade 13 i Helsingør, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål undervejs eller en vare du ikke kan finde her i augustfashion.dk, er du mere end velkommen til at kontakte os på 49 21 04 89, så vi sammen kan finde de rigtige varer.