Mos Mosh Gallery

50%
Original price was: 900,00 kr..Current price is: 450,00 kr..
50%
Original price was: 450,00 kr..Current price is: 225,00 kr..
50%
Original price was: 1.100,00 kr..Current price is: 550,00 kr..
50%
Original price was: 1.000,00 kr..Current price is: 500,00 kr..
50%
Original price was: 800,00 kr..Current price is: 400,00 kr..
50%
Original price was: 1.000,00 kr..Current price is: 500,00 kr..
50%
Original price was: 700,00 kr..Current price is: 350,00 kr..

Mos Mosh Galery, fra damebukser til herretøj

Brandet Mos Mosh blev grundlagt af Kim Hyldahl i 2010. En spåkone havde engang fortalt ham at han ville blive en succesfuld selvstændig forretningsmand hvis han var modig nok til at tage det første skridt. Dette blev startskuddet for Kim, og han fandt hurtigt ud af at han var landet på den helt rette hylde. De første tegninger blev lavet hjemme på hans køkkenbord, og trin for trin blev der skabt en lille kollektion af syv par jeans og bukser til kvinder. Signaturen var tydelig: Styles i en perfekt pasform og høj kvalitet – og frem for alt – designet med et unikt tvist. I 2020 var tiden kommet til et nyt kapitel i Mos Mosh historie, hvor de kunne byde et nyt medlem velkommen i familien. Snart så en ny kollektion til mænd – Mos Mosh Gallery. – dagens lys. Et high-end modebrand til den moderne mand, som gerne vil udstråle både selvtillid og stil. Inspirationen kommer fra det enkle skandinaviske look kombineret med unikke italienske detaljer. Kollektionerne er fremstillet i førsteklasseskvaliteter, er designet med et tvist og går aldrig på kompromis med pasformen. Kollektionerne er både casual og elegante og byder på mange alsidige styles, som kan tones op og ned, alt efter lejlighed og behov. Mos Mosh Gallery står for den enkle garderobe med uendelige styling muligheder og fokus på det gode håndværk.

Signatur og inspiration

Jeans med en perfekt pasform, casual tailoring og essentielle styles. Det er Mos Mosh Gallery. Med brandets sans for detaljen fremstiller de tøj i eksklusive materialer, som kan bruges sæson efter sæson. Alsidighed og komfort er hele kernen i deres forretning, så med deres styles kan du nemt gå fra en casual til en mere formel stil – perfekt til den moderne mand på farten. Inspirationen kommer fra det enkle skandinaviske look kombineret med unikke italienske detaljer. Mos Mosh Gallery styles er både smarte og komfortable, så du altid kan fremstå afslappet, elegant og fuld af selvtillid. Tag med ud på en spændende rejse, hvor Mos Mosh Gallery nyfortolker luksus til den moderne mand, som sætter pris på god stil.

Køb Mos Mosh Gallery hos August Fashion

Hos August Fashion har vi et stort udvalg fra Mos Mosh Gallery, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte tøj til dig, uanset om du leder efter jeans, skjorter, t-shirt eller strik har vi et stort udvalg fra Mos Mosh Gallery. Kig dig omkring på vores webshop eller kom forbi butikken og få råd og vejledning om dit nye tøj.