Signal

Signal herretøj til en smart casual hverdag

Brandet Signal har efterhånden været i modebranchen i mange år. Signal blev stiftet i 1967 dengang under navnet Buksesnedkeren i en butik i København, som specialiserede sig i bukser. I 1996 ændrede ejerne navnet til Signal, da de var et kendt og veletableret mærke i Danmark, og nu med et koncept hvor de var parate til at indtage det internationale marked.
Signal er kendt for moderigtigt og anvendeligt herretøj, i en god skandinavisk kvalitet og hos Augustfashion.dk finder du et stort udvalg af deres flotte kollektion. Sortimentet fra Signal omfatter overtøj, skjorter, jeans, chinos, t-shirts, polo-shirts, trøjer og strik, altid i nogle fantastisk flotte kordinerede farver.
Signal herretøj er til dig, som vil være sporty med et klassisk look både til hverdag og festlige lejligheder. Du kan blive klædt på fra top til tå i lækkert designet herretøj af høj kvalitet med stor komfort og bevægelsesfrihed.

Har du brug for et par herre shorts eller herre jeans er Signal et godt valg, og du kan finde stilsikkert og enkelt design, der passer sammen.
Signal har også matchende herrestrik i afslappede sporty design, hvor farver og funktionalitet er et gennemgående tema, som fint kan styles med din eksisterende garderobe.

Med klassikere som Signal herre polo-shirts og t-shirts er der ingen undskyldning for ikke at være sporty og samtidig stilet i top kvalitet. De forskellige polo-shirts og t-shirts kan bæres af mænd i alle aldre og forskellige kropsbygninger.
På denne side ser du et online sortiment af herretøj fra Signal, der spænder bredt i både styles, modeller, farver og designs.

Gå selv på opdagelse i Augustfashion.dk eller besøg vores Mr. August herretøjs butik i Helsingør, hvor vi står klar til at hjælpe dig.
Har du nogen spørgsmål eller en vare du ikke kan finde på vores shop, så er du mere end velkommen til at kontakte os, da vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde de rigtige varer.