Meyer

Meyer herrebukser med super pasform i klassisk design og høj kvalitet

Meyer der designes og udvikles i Tyskland har mere end 50 års erfaring med fremstilling af herrebukser, som er kvalitet til mindste detalje. Bukser produceres på Meyers egne FAIRTRADE certificerede fabrikker i Europa.
Når du køber Meyer herrebukser, så ved du, hvad du får. Gennem mange år har Meyer leveret klassiske herrebukser i en høj kvalitet. Meyers herrebukser med tilhørende bælte er en ægte garderobeklassiker blandt stilfulde modne mænd. De klassiske Meyer herrebukser passer godt ind i garderoben, da de kan bruges sammen med det meste andet tøj. Sætter du Meyer herrebukser sammen med en Stenstrøms skjorte, kan de bruges til fest eller sammen med en Tommy Hilfiger polo og lækker strikketrøje fra HUGO BOSS, får du et stilfuldt klassisk og casual look. Der er uendeligt mange muligheder for at skabe din egen stil med et par Meyer herrebukser, og vi hjælper dig gerne med at vælge de rigtige.
Alle Meyer bukser opfylder ØKOTEX-standard 100 og produceres med stor social ansvarlighed på FAIRTRADE certificerede farbrikker i Europa. Der anvendes udelukkende miljøvenlige tilsætningsstoffer i produktionen.

Alle Meyers bomuldsbukser er forvasket på specialvaskeri og krymper derfor ikke ved almindelig vask.
Meyer herrebukser er til dig der stiller krav til både pasform, kvalitet og design. Bukser er nemlig ikke bare bukser og det er Meyers bukser et godt bevis for. Meyers herrebukser er behagelige, uden at gå på kompromis med pasformen, der giver dig en god bevægelsesfrihed.
Hos augustfashion.dk har vi samlet et bredt udvalg af Meyers herrebukser i forskellige farver og varianter. Finder du ikke den model, farve eller størrelse du leder efter, er du velkommen til at kontakte os på 49 21 04 89, så kan vi sammen finde en løsning. I Mr August herretøjs butik, Stjernegade 13 i Helsingør, står vores dygtige og hjælpsomme personale klar til at råde og vejlede dig.