Les Deux

Les Deux herremode med holdning til ansvarlighed og bæredygtighed

Les Deux er en fantastik historie om hvordan drømme, hårdt arbejde og iværksætteri kan føre til en kæmpe succes. Andreas von der Heide og Kristoffer Haapanen som kommer fra Helsingør området, står bag denne virksomhed som på rekord fart har vokset sig stor, og stadig har store mål for fremtiden. Derudover har de lagt en klar strategiplan for at skabe så ansvarlig og bæredygtig organisations som muligt. Læs mere: https://lesdeux.dk/pages/baeredygtighed
Hos augustfashion.dk har vi altid den nyeste kollektion fra danske Les Deux, der har internationalt herremode format. I Les Deux herretøj kollektion til mænd finder du en kombination af god kvalitet, med et enkelt og klassisk snit. Deres kollektion er et møde mellem mange forskellige udtryk og kan sammensættes på mange spændende måder og kombinationer, alt efter om man er til et mere afslappende look med hættetrøjer og tracksuit eller man hopper i et par at de berømte Como pants og sætter skjorte og blazer til.

Vi har et stort udvalg af Hoodies, pants, shorts, skjorter og t-shirts. Prøv et par af de lækre suitpants eller chinos i en strækbar kvalitet og i en slim fit pasform. Med dem kan du både være fysisk aktiv og samtidig bevare et smart herrelook.
Eller en fed t-shirts med enten et lille diskret logo for et mere klassisk udtryk eller et større mere markant logo som giver et mere preppy look.

Deres hoodies er i verdensklasse og fås i et utal af farver og loger, og laves i den fineste bomuld-polyesterblanding. Denne kvalitets blanding gør at herre hættetrøjen holder sin pasform og er superlækker og blød at have på.
En herre cap kan ofte sætte prikken over i’et på dit outfit. Vi har flere forskellige Les Deux caps til mænd i lækkert åndbart bomuld og med justerbar lukning.
Ligegyldigt hvad du vælger, er vi sikre på at du vil blive tilfreds med dit køb.

Gå selv på opdagelse her i augustfashion.dk eller i vores Mr August herretøjs butik, Stjernegade 13 i Helsingør, hvor vi med glæde vil hjælpe dig med at finde de helt rigtige styles. Så ja, du kan finde Les Deux Helsingør 
Hvis du har nogen spørgsmål, er du hjertelig velkommen til at kontakte os på 49 21 04 89 og vores dygtige personale er klar til at hjælpe.