Les Deux

50%
Original price was: 3.500,00 kr..Current price is: 1.750,00 kr..
50%
Original price was: 300,00 kr..Current price is: 150,00 kr..

Les Deux, fra drøm til succes

Les Deux er en fantastik historie om hvordan drømme, hårdt arbejde og iværksætteri kan føre til en kæmpe succes. Andreas von der Heide og Kristoffer Haapanen som kommer fra Helsingør området, står bag denne virksomhed som på rekord fart har vokset sig stor, og stadig har store mål for fremtiden. Derudover har de lagt en klar strategiplan for at skabe så ansvarlig og bæredygtig organisations som muligt.

Moderne minimalisme og tidløst design

Les Deux er en dansk fortælling om klassisk elegance, moderne minimalisme og tidløs stil. Deres brand er skabt ud fra en vision om at fusionere det bedste fra fortid og nutid, og de tror på at skabe beklædningsgenstande, der udtrykker en subtil luksus og en afslappet attitude. Hver kollektion fra Les Deux er en hyldest til den skandinaviske arv og den legendariske danske designtradition. Deres designs kombinerer enkle snit med sofistikerede detaljer og et nøje udvalg af materialer, hvilket skaber et udtryk, der er lige dele tidløst og moderne. Les Deux skaber beklædning til den moderne mand, der værdsætter kvalitet og stil. Deres kollektioner spænder fra klassisk herretøj til mere afslappede streetwear, og de stræber efter at give mænd mulighed for at udtrykke sig selv med lethed og selvtillid.

Bæredygtighed og etisk ansvar

Les Duex er dedikerede til bæredygtighed og etisk ansvar. Derfor anvender Les Deux ansvarlige produktionsmetoder og materialer, der respekterer både miljøet og de mennesker, der er involveret i produktionen. Les Deux er forpligtet til at være en frontløber inden for bæredygtig og etisk mode. De stræber efter at minimere deres miljøpåvirkning og støtte fair arbejdsforhold i hele deres forsyningskæde. Les Deux er ikke kun en skaber af stil; det er en fortaler for ansvarlighed og bevidst forbrug.

Køb Les Duex hos August Fashion

Les Deux – hvor vores tøj fortæller historien om en livsstil, der hylder individualitet, bæredygtighed og den tidløse skønhed i dansk design. Med Les Deux er du ikke bare klædt på; du er klædt på til at gøre et stilfuldt indtryk i enhver situation. Hos August Fashion har vi altid den nyeste kollektion fra danske Les Deux, se hele det store udvalg her på vores hjemmeside, eller kom forbi butikken og oplev de fantastiske materialer.