Phillipsons, herre accessories siden 1872

Philipsons har siden deres start i år 1872 skabt en rig historie for dem selv i tøjbranchen. Philipsons er i dag en af de førende leverandører af herre accessories på det skandinaviske marked. De specialiserer sig i lædervarer som bælter, handsker med mere, men fører også en lang række af andre lækre varer. Philipsons er anset som et luksusmærke ikke nødvendigvis fordi deres priser er tårnhøje, men på grund af den kvalitet der er i deres materialer og fremgangsmåder i produktionen af varerne.

Designs til tidens trends

Philipsons har udviklet og designet accessories til mænd siden 1872, og er i dag en af de førende leverandører til det skandinaviske marked. Philipsons fører i dag læderbælter, seler, ærmeholdere, manchetknapper, slipsenåle, butterflies, lommetørklæder, punge og handsker til enhver anledning. Og bæltekollektionerne suppleres med bælter i andre materialer, alt efter tidens trends, med blandt andet flettede elastiske bælter.

Køb Phillipsons hos August Fashion

Hos August Fashion har vi et stort udvalg fra Phillipsons, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte accessories til dig, uanset om du leder efter tilbehør til hverdag eller fest har vi et stort udvalg fra Phillipsons. Kig dig omkring på vores webshop eller kom forbi butikken og få råd og vejledning.