Born With Appetite, hollandsk design

Ideen bag Born With Appetite er simpel og klar i budskabet: Skabt til at klæde mænd på smagfuldt. Brandets tidløse kollektioner er designet med erfaring og passion i Holland, hvor der er stort fokus på håndværket og materialerne, for at sikre komfort og fokus på detaljerne.

Socialt ansvar og bæredygtighed

Born with Appetite vægter forpligtelse til bæredygtighed og socialt ansvar højt. Der stræbes efter at skabe ikke kun smukke og funktionelle produkter, men også for at efterlade en positiv indvirkning på samfundet og miljøet. Brandets bæredygtige tilgang til produktion og materialer er en refleksion af engagement i at bevare vores jord, for de kommende generationer.

Kvalitet og opmærksomhed på detaljer

Born With Appetite tror på at fejre mangfoldighed, og deres kollektioner afspejler dette ved at omfavne forskellige stilarter, mønstre og stemninger. Born with Appetite er ikke bare et brand, det er en fortælling om selvudfoldelse og frihed til at udtrykke din personlige stil uden begrænsninger. Dedikation til kvalitet er en ufravigelig del af brandet. Hvert produkt er omhyggeligt udvalgt og håndlavet med omhu og opmærksomhed på detaljer. Born With Appetite stræber efter at levere en oplevelse, hvor kvalitet og æstetik forenes for at skabe en personlig stil.

Køb Born With Appetite hos August Fashion

Vi er stolte af at kunne præsentere det hollandske brand, Born With Appetite. Brandets slogan er “born to dress a man more tasteful” og det afspejler sig tydeligt i deres kollektioner af herremode, hvor de unikke styles er designet med øje for både stil og komfort, uden at gå på kompromis med detaljen. Oplev vores udvalg af Born With Appetite lige her på vores hjemmeside, eller besøg vores butik.