BOSS herretøj i høj kvalitet og eksklusivt design

Hos augustfashion.dk finder du BOSS herremode med kollektioner til mænd med et moderne og sofistikeret look og en enestående kvalitet til enhver lejlighed.
Det er uanset om lejligheden kræver afslappet eller mere formelt look, så tilbyder vi et varierede udvalg af eksklusiv BOSS herre mode.

Vi har et stort udvalg af deres forskellige kollektioner som Hugo, Boss Athleisure og Boss Business. Så uanset om du søger fede slim fit jeans, klassiske jeans, tracksuit, t-shirts, sweatshirts, strik og sko til mænd, har du mulighed for at finde det her. Du finder også et stort udvalg af herre skjorter i mange farver samt stilfuld BOSS tilbehør som bælter og sko, der er med til at give dig et fuldendt upåklageligt udseende.

BOSS herretøjskollektionerne er designet med lidenskab og ultimativ bærekomfort i HUGO BOSS hovedkvarteret i Tyskland. Med et førsteklasses valg af naturlige, stretch- og højteknologiske stoffer med indbygget fugttransporterende og lugtregulerende funktioner inden for komfort og slidstyrke.

BOSS herretøjs kollektioner er verdens berømt for deres perfekte pasform og deres kvalitetsbevidsthed, og appellerer til en bred og varieret målgruppe hvad enten de søger et klassisk, moderne, elegant eller stilfuldt look.

Er du på udkig efter herretøj med lidt maskulin holdning og ønsker du at tilføje dit udseende en mere dristig moderne kant, skal du gå på udkig her på augustfashion.dk eller besøge vores Mr August herretøjs butik, Stjernegade 13 i Helsingør – her kan du prøve tøjet og samtidig få råd og vejledning.
Hvis du har nogle spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os på 49 21 04 89, vi er klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige.