Om os

Mr. August blev grundlagt i 1905 af den 20 årige August Jørgensen, som startede med et udvalg i herretøj og arbejdstøj. I 1988 købte John Brødbæk butikken, og i 2009 blev Christina Brødbæk Casparij partner.

Vi er en af de ældste butikker i Helsingør, og sætter en stor ære i at yde en ekstra service og give en kompetent og personlig betjening.

Udover Mr. August har vi stor erfaring med salg til virksomheder, via vores separate afdeling August Erhverv & Sport – www.augusterhverv.dk – hvor vi ser det som vores fornemmeste opgave at identificere vores kunders behov og rådgive til den rigtige løsning, hvad enten den er stor eller lille. Vi leverer alt fra arbejdstøj, sikkerhedssko, uniformer, profilgaver til sportstøj og merchandise.

Hos os har du mulighed for, at kombinere dine køb hos Mr August som specialist i business og casual beklædning, med August Erhverv & Sport som er specialist indenfor alt hvad virksomheden har brug for i forhold til profillering. En kombination der giver os mulighed for, at klæde en hel virksomhed på, og imødekomme de ønsker hver enkelt har.

Vores webshop er din mulighed for at handle online og stadig støtte en lokal butik, hvor service og kompetent betjening er i højsæde. Varer kan altid returneres, og det er naturligvis muligt at komme ned og bytte i butikken også. 
Vi glæder os meget til at byde dig velkommen, og høre hvordan vi kan hjælpe dig.

De bedste hilsner
Ulrik, Henrik, John & Christina