Menu
Your Cart

Siden er stadig under opbygning.

Brug siden som inspiration inden dit næste besøg i butikken. Vi glæder os til at se dig.

Returpolitik

FORTRYDELSESRET:

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Augustfashion.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Herefter har du 14 dage til at sende varen retur.

 

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage.


Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.


BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist. Det sker hvis varens værdi er forringet fordi:


du reelt har taget varen i brug

den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den

du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art og egenskaber

du har fjernet prismærker, info skilte , samt manglende og ødelagt emballage


Ved køb af varer hos Augustfashion.dk er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt. Dette er specielt vigtigt ved køb af skjorter.


Hvis varen er blevet forringet i værdi, fordi du har brugt den mere, end man kan og må i en normal fysisk forretning, kan du blive pålagt at betale for værdiforringelsen. Det er Augustfashion.dk  der i første omgang fastslår, om varen er forringet, og hvad varen kan sælges for til andre forbrugere, i den tilstand den har.

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:


Mr August

Stjernegade 13

3000 Helsingør


 

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

 

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.


Hvad skal jeg sende med tilbage?

Brug gerne vores Returnering form her. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Når du handler på Augustfashion.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret efter Købelovens retningslinjer ,der er givet af forbrugerstyrelsen. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, skader eller slidtage som skyldes forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid.

Der kan påregnes en reklamationsbehandling på 14 dage, hvis det er en reklamation vores leverandør skal tage stilling til og godkende. Ellers bestræber vi os på at afslutte reklamationen 5 dage efter at vi har modtaget din reklamation.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Mr August

Stjernegade 13

3000 Helsingør

 

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Kontakt venligst kundeservice på 49210489 eller august@mraugust.dk før I sender en reklamation retur. 

 

Brug gerne vores Returnering form her. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk venligst at shoppen er under opbygning og det derfor kun at muligt, at se et udvalg af vores produkter.-
Hvis der er noget der frister så kom ned og besøg os i butikken.